Sanay Ako Na Lang Lyrics And Chords

D-G-D-G-BbA-C-D D G Heto na. Eb Ab Db Gb Bb Eb.

Six Part Invention Sanay Ako Nalang Guitar Chords Youtube

37901 views added to favorites 119 times.

Sanay ako na lang lyrics and chords. 02082010 This video is not intended to be distributed nor infringe the copyright of the owner and distributor of this material. Sanay Ako Na Lang - Six Part Invention Chords. 10062016 Gm G Fm Call may number knock on my door Gm A Nandito lang ako Gm G Fm How I wish you let me know Chorus E A Kung sino sino pang tinatawagan mo nandito lang naman ako E A At kung saan saan ka pa naghahanap nandito lang naman ako E A Kung sino sino pang tinatawagan mo nandito lang naman ako E A At kung saan saan ka pa naghahanap nandito lang naman ako E A Am Ako na lang.

Down with 1 key. Play Sanay Ako Na Lang Chords using simple video lessons. 1 contributor total last edit on Oct 22 2016.

Learn how to play Sanay Ako Na Lang by Six Part Invention on guitar now. Anyway here is my version of Sanay Ako Nalang by Six Part Invention. Last updated on 08222012.

Chords ratings diagrams and lyrics. C F A B G Bbm D G Bm Gm Bb C. Chords ratings diagrams and lyrics.

Sanay Ako Na Lang - Six Part Invention Chords. Sanay Ako Na Lang. Learn to play guitar by chord tabs using chord diagrams transpose the key watch video lessons and much more.

Learn how to play Sanay Ako Na Lang by Six Part Invention on guitar now. Choose and determine which version of Sanay Ako Na Lang chords and tabs by Six Part Invention you can play. 1 contributor total last edit on Aug 04 2016.

Sanay Ako Na Lang. Nagbakasyon ako kaya ngayon lang nakapag-upload haha. Sanay Ako Na Lang Chords by Six Part Invention.

Sanay Ako Na Lang - Six Part Invention Chords. 1 fret lower INTRO. 103708 views added to favorites 353 times.

Heto na naman Sulyap ng yong mata Na nagsasabing ikay nag-iisa Pinilit kong sabihin Ngunit di ko. D G BbA C A Bm D G A Cm Gm B C. 2 for song by Six Part Invention - Sanay Ako Na Lang.

NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDEDSubscribe for more Jake Vargas songs. Ako Na Lang Zia Quizon. 19122011 Free printable and easy chords ver.

24072020 Ako Na Lang chords by Zia Quizon. C CE Heto na naman C CE Sulyap ng yong mata C CE CG Na nagsasabing. Chords ratings diagrams and lyrics.

07022011 Free printable and easy chords for song by Six Part Invention - Sanay Ako Na Lang. 188248 views added to favorites 993 times. 22102016 Sanay Ako Na Lang chords by Six Part Invention.

107729 views added to favorites 2028 times. Sanay Ako Na Lang chords by Six Part Invention. 3 for song by Six Part Invention - Sanay Ako Na Lang.

21022020 Sanay Di Nalang chords by Bandang Lapis. 2 contributors total last edit on Jul 24 2020. Naman lahat Em7 D Sumugal ako kahit alam kong talo Cadd9 G Iginugol ko lahat ng oras ko sayo Em7 D Para maramdaman mo lang na ganyan kita.

Learn how to play Sanay Ako Na Lang by Six Part Invention on guitar now. All rights are solely owned by the gro. Em7 DF Pero parang ayos lang sayo ang lahat Cadd9 D Dsus4 Kahit na akoy.

All Credits Go To Dyna Music Philippines. C Fm Am F G D A G B Em Bm Chords for Six Part Invention - Sanay Ako Nalang Guitar Chords with capo transposer play along with guitar piano ukulele. F C Bb Cm Em Dm E Ab Chords for Sanay Naman Ako - Joe Official Lyric Video with capo transposer play along with guitar piano ukulele.

Author lilmisshoolie19 a 51. Six Part Invention Sanay Ako Na Lang. IntroC-F-C-F-A-B-C C F Heto na naman C F Sulyap ng yong mata C F G.

Sanay Ako Na Lang Chords - Six Part Invention Version 1. I do not own this song. Free printable and easy chords ver.

C CE CG G Am F F G Cm Gm Fm Fm E A.

Chords For Dello Sana Di Na Lang Lyrics

Sanay Ako Na Lang By Six Part Invention Full Chords Youtube

Chords For Sana Di Na Lang Ulit Dello Ft Zelle Lyrics

Chords For Sana Y Di Nalang Bandang Lapis Official Lyric Video

Mark Carpio Ako Nalang Sana Lyrics Youtube For You Song Lyrics Lyrics And Chords

Sanay Ako Nalang Mp3 Download

Setlist Lyrics And Chords Song Structure Songs

Sana Y Ako Na Lang By Six Part Invention With Lyrics Youtube

Sana Ako Nalang Ulit Curse One Slick One Kej S Aprhyl Youtube Ako Cursing 1 Verse

Sanay Ako Nalang Mp3 Download

Lyrics Song Structure Music Theory

Sana Y Ako Na Lang With Lyrics By Six Part Invention Kycel28 Youtube

Biglaan

Chords Song Structure Songs

Sana Y Ako Na Lang Six Part Invention Easy Guitar Tutorial For Beginners Step By Step Youtube

Lyrics Song Structure Music Theory

Sana Y Di Nalang Bandang Lapis Guitar Chords Lyrics Strumming Pattern Tutorial For Begginers Youtube

Sanay Ako Nalang Mp3 Download

Ako Nalang Easy Tutorial Zia Quizon Youtube


LihatTutupKomentar